#MeiPlasticVrij

Draag je steentje bij! 

Tijdens de maand mei hebben we extra aandacht voor ons gebruik van plastic, meer bepaald single use plastics, dus dingen die je maar één keer gebruikt. Een van de grootste bronnen daarvan zijn plastic flessen. Flessenwater is vervuilend voor het milieu en duur.

De North Star Hybrid combineert onthardingsharsen met een laag actieve kool, waardoor de Hybrid kalk verwijdert én drinkwater filtert. Zo heb je dus de voordelen van een ontharder én die van een waterfilter.

Kraanwater is zoveel lekkerder wanneer het gefilterd wordt door een North Star Hybrid!

Waarom een North Star Hybrid?

 

  • De waterontharder beschermt de leidingen, huishoudtoestellen en boiler tegen kalkaanslag waardoor uw klant tot wel 650€ per jaar bespaart.
  • De geïntegreerde actieve koolfilter geeft altijd zuiver, lekker en veilig drinkwater. Zo is het kraanwater even lekker en veilig als flessenwater, maar vele malen goedkoper.
  • Kraanwater is er gewoon, ongelimiteerd. Geen flessen meer stockeren, altijd fris water ter beschikking, zonder zorgen.
  • Geen plastic afval meer, geen PMD-zakken meer nodig.

 

De North Star Hybrid betaalt zichzelf in een minimum aan tijd terug

Ecologisch en voordelig

De North Star Hybrid is een waterontharder, waardoor je bespaart op de aankoop van wasproducten en andere detergenten. Verder zorgt de variabele bezouting voor tot wel 50% lager water- en zoutverbruik. De Hybrid is ook een waterfilter, zo bespaar je op de aankoop en transport van flessenwater. De North Star Hybrid betaalt zichzelf dus in een minimum aan tijd terug. Beter voor het milieu!

 

Smaken komen tot hun recht

Dankzij de pure smaak van uw leidingwater, komen de smaken van koffie, thee en andere gerechten volledig tot hun recht! Ideaal om te gebruiken samen met een sodastream of een systeem dat zorgt voor direct kokend water uit de kraan!